businesslawconference.ro

Stiri

 • Volumul „Current Issues in Administrative Laweditor Cătălin-Silviu Săraru, Cambridge Scholars Publishing, 2020 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția ediția a IX-a a Conferinței internaționale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.
 • Volumul Building an Adapted Business Law”, editori Sónia de Carvalho, Anton Petričević, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2022 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția ediția a XI-a a Conferinței internaționale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.
 • Volumul „Innovation and Development in Business Law”, editori Thierry Bonneau, Cristina Elena Popa Tache, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2021 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția ediția a X-a a Conferinței internaționale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.
 • Volumul Dynamic Elements in the Contemporary Business Law”, editori Dobrinka Chankova, Ivan Pankevych, ADJURIS – International Academic Publisher, 2019 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția a IX-a a Conferinței internaționale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”
 • O parte din lucrările susținute la ediția a IX-a a Conferinței din noiembrie 2019 au fost publicate în volumul „Current Issues in Administrative Law”, la editura internațională Cambridge Scholars Publishing. Editorul volumului este dl. conf. univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru. Înființată de cercetători de la Universitatea din Cambridge, editura publică lucrări academice originale, abordând o gamă vastă de subiecte. Publicațiile sunt distribuite la nivel mondial inclusiv prin Amazon, Blackwell, Baker & Taylor, YBP și Ingram, și sunt achiziționate pe scară largă de către bibliotecile academice.
 • Revista JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂ a fost inclusă în baza de date internațională SCOPUS.
 • Revista Perspectives of Law and Public Administration a fost inclusă în baza de date internațională INTERNATIONAL BIBLIOGRAPHY OF THE SOCIAL SCIENCES (IBSS).
 • ADJURIS – International Academic Publisher a lansat o noua revista: International Investment Law Journal .
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 104/PC din 10.12.2019 privind acordarea a 10 ore de pregătire profesională continuă avocaților prezenți la lucrările celei de a IX-a ediții a Conferinței internaționale "PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA" organizată în data de 8 noiembrie 2019 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.
 • Volumul „Current Issues in Business Law”, editori Kristine Strada-Rozenberga, Maria do Rosário Anjos, ADJURIS – International Academic Publisher, 2018 a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index - Clarivate Analytics (Thomson Reuters). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția a VIII-a a Conferinței internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 086/PC din 13.09.2019 privind acordarea a 15 puncte de pregătire profesională avocaților prezenți la lucrările celei de a VIII-a ediții a Conferinței internaționale "PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA" organizată în data de 16 noiembrie 2018 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.
 • Volumul „Diversity and Interdisciplinarity in Business Law”, editori Adriana Moțatu, Ioana Nely Militaru, ADJURIS – International Academic Publisher, 2017 a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index - Clarivate Analytics (Thomson Reuters). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția a VII-a a Conferinței internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.

 • Volumul Contemporary Challenges in the Business Law”, editor Cătălin-Silviu Săraru, ADJURIS – International Academic Publisher, 2017 a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index - Thomson Reuters (Clarivate Analytics). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la ediția a VI-a a Conferinței din noiembrie 2016.
 • “Perspectives of Business Law” Journalrevista Conferinței, a fost inclusă în DOAJ.
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 059/PC din 12.02.2018 privind acordarea a 15 puncte de pregătire profesională avocaților prezenți la lucrările celei de a VII-a ediții a Conferinței internaționale "PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA" organizată în data de 24 noiembrie 2017 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.
 • Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București organizează începând cu anul universitar 2018-2019 masterul „Drept antreprenorial”. Pentru mai multe detalii legate de înscriere vă rugăm să consultați  www.ase.ro/admitere2018/masterat2018/index.asp
 • Eveniment editorial: In cadrul conferintei va fi prezentata cartea Rodica Aida Popa (coord.), Integritatea in spatiul public si privat. Preventie si necesitate in asigurarea increderii in raporturile sociale , Editura C.H. Beck, Bucuresti, 2017
 • JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂ a fost inclusă în ERIH Plus, bază de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016).
 • “Perspectives of Business Law” Journalrevista Conferinței, a fost inclusă în ERIH Plus, bază de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016).
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 1/PC din 06.07.2017 privind acordarea a 20 puncte de pregătire profesională avocaților prezenți la lucrările celei de a VI-a ediții a Conferinței internaționale "PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA" organizată în zilele de 25-26 noiembrie 2016 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.
 • O parte din lucrările susținute la ediția a VI-a a Conferinței din noiembrie 2016 au fost publicate în volumul online (e-book) Contemporary Challenges in the Business Law” la ADJURIS – International Academic Publisher, editură înființată de Societatea de Științe Juridice și Administrative. Editorul volumului este dl. conf. univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru. Volumul este indexat în Ebsco, ProQuest, HEINONLINE, CEEOL, SSRN, RePEc, WorldCat, Copac, precum și în numeroase biblioteci și cataloage internaționale.
 • JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂ a fost inclusă în Open Academic Journals Index (OAJI) .
 • “Perspectives of Business Law” Journalrevista Conferinței, a fost inclusă în Open Academic Journals Index (OAJI) .
 • Conferinta InternationalăPERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters
 • Volumul Catalin-Silviu Sararu (ed.), STUDIES OF BUSINESS LAW - RECENT DEVELOPMENTS AND PERSPECTIVES, Peter Lang GMBH, 2013 care cuprinde lucrari  inscrise la a doua editie a Conferintei InternationalePERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.
 • “Perspectives of Business Law” Journal, revista Conferinței, a fost inclusă în CEEOL - baza de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 pct. 1 din Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 6560/2012). Astfel, in prezent revista este indexata in 4 baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice : EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST si CEEOL.
 • Juridical Tribune – Tribuna Juridică, revistă parteneră a Conferinței, a fost inclusă în THOMSON REUTERS MASTER JOURNAL LIST devenind astfel singura revistă de științe juridice din România indexată ISI Thomson.
 • Societatea de Științe Juridice și Administrative a încheiat noi parteneriate cu: European Public Law Organization, Facultatea de Drept și Istorie din cadrul South West University „Neofit Rilski” din Bulgaria, Universitatea Perspectiva din Republica Moldova, Facultatea de Drept din cadrul Universității Danubius din Galați, Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, Centrul de Studii și Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

 • Societatea de Științe Juridice și Administrative este deschisă în vederea încheierii de noi parteneriate cu universități și organizații științifice și profesionale.

 • Toți membrii din cadrul universităților/instituțiilor/firmelor partenere ale Societății de Științe Juridice și Administrative (incluse în cadrul rubricii „Parteneri” pe site-ul conferinței - www.businesslawconference.ro/parteneri.html) beneficiază de reduceri între 15 și 20% din cuantumul taxei de participare la conferință. Pentru detalii  a se vedea rubrica „Condiții de înscriere” pe site-ul conferinței:  www.businesslawconference.ro/conditii.html

Date Importante

 • Până pe 9 noiembrie 2023
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 11 noiembrie 2023
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 13 noiembrie 2023
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 15 noiembrie 2023
  plata taxei de participare
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language