businesslawconference.ro

Sponsorizări:

“Oglinda&Asociatii este societatea de avocatura care se adapteaza constant cerintelor si dinamicii pietei de business din Romania. Avocatura de business, in special in mileniul al III-lea, devine una dintre cele mai complexe dar si cele mai solicitate arii de expertiza.
In acest context, arbitrajul, ca modalitate alternativa de solutionare a disputelor, devine o varianta din ce in ce mai atractiva pentru antreprenori in solutionarea diferendelor din activitatea lor. Flexibilitatea, confidentialitatea si celeritatea reprezinta principalele avantaje ale arbitrajului. De aceea, societatea noastra si-a specializat activitatea in domeniul arbitrajului intern si international, in intentia de a veni in intampinarea problemelor clientilor cu solutii practice si eficiente care sa conduca spre rezultatele dorite.

Perspectivele dreptului afacerilor in mileniul al III-lea converg spre ideea de eficienta, dinamism si calitate. Aceste aspecte trebuie si sunt urmarite de antreprenori atat in activitatea lor curenta, cat si in alegerea partenerilor, indiferent de domeniul de activitate.”

 

Orice sponsor interesat să sprijine financiar Conferinţa este binevenit. In cadrul Conferintei am dezvoltat numeroase oportunitati de promovare a unor produse juridice, adaptate la interesele dumneavoastra. Puteti alege programul de sponsorizare dorit de dumneavoastra din Mapa de sponsorizare.
Download: Mapa de sponsorizare.

Pentru orice intrebari legate de sponsorizarea Conferintei vă rugăm să trimiteţi un email la următoarea adresă: catalin.sararu@businesslawconference.ro.

 

Date Importante

 • Până pe 5 noiembrie 2015
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 10 noiembrie 2015
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 12 noiembrie 2015
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 15 noiembrie 2015
  plata taxei de participare